Ajankohtaista

Ylimääräinen kokous 24.2.2022 klo 18

Keski-Suomen metsänhoitajat järjestää ylimääräisen kokouksen jäsenille 24.2.2022 klo 18. Kokoukseen voi osallistua paikalla Hotelli Versossa tai etäyhteydellä. Kokous koskee loma-asunnon hankintaa. Kutsu ja kokouksen materiaali on toimitettu jäsenille sähköpostitse. Ellet ole saanut kutsua ja materiaalia, ole yhteydessä yhdistyksen sihteeriin.

Syyskokouksessa päätettyä

Keski-Suomen metsänhoitajien syyskokous järjestettiin 18.11.2021. Kiinnostavan kokousesitelmän EU:n metsätalousaloitteista piti MTK:n metsävaltuuskunnan puheenjohtaja Mikko Tiirola.

Kokous valitsi vuodelle 2022 puheenjohtajaksi Tero Ojarinnan. Uutena hallitukseen valittiin varajäsenksi Pekka Äänismaa. Hallituksessa valittiin jatkamaan Markku Kähkönen, Jyrki Raitila ja Kari Mutka. Hallituskauttaan jatkavat vielä muutoin Sameli Salokannel ja Aino Ässämäki.  Toiminnantarkastajaksi valittiin Pekka Saarikoski ja varatoiminnantarkastajaksi Mauri Koskela. 

Hallitus esitti syyskokoukselle ostovaltuutta loma-osakkeelle. Tämä tarkoitti sitä, että hallitus olisi voinut käyttää 120 000 euroa sopivan lomaosakkeen ostoon ilman yleiskokousta. Valtuus olisi ollut voimassa kevätkokoukseen asti. Asiasta äänestettiin ja äänin kuusi vastaan, viisi puolesta ja yksi tyhjä, ostovaltuuden antaminen hylättiin.

Yhdistyksen toimintasuunnitelmassa ehdotettiin ulkomaan matkaa. Kokouksessa keskusteltiin matkan kohteesta. Mukuran vuokria ulkopuolisille päätettiin korottaa siten, että päivävuokra on jatkossa 75 e, viikonloppu 150 ja arkiviikko 250 e. Muut maksut, kuten Mukuran vuokra jäsenille ja jäsenmaksu,  pysyvät ennallaan. 

Syyskokous 18.11.2021

Syyskokous järjestetään torstaina 18.11.2021 klo 18 Hotelli Verson kokoustila Kerkässä. Kokousesitelmän pitää MTK:n metsävaltuuskunnan puheenjohtaja Mikko Tiirola ja aiheena on EU:n metsiä koskeva sääntely sekä sen vaikutus Suomen metsätalouteen.  Kokouksen asialistalla on niin ikään tärkeitä asioita: tulevan vuoden toimintasuunnitelma, budjetti sekä hallituksen henkilövalinnat. Muina asioina käsitellään Härkömäen ja Mukuramajan tilannetta. Hallitus tulee esittämään kokoukselle myös loma-asunnon ostovaltuutuksen hyväksyntää. Tiedot ja kutsu on toimitettu jäsenille sähköpostilla.

Joululounas 9.12.2021

Jäsenten joululounas tarjotaan Harmoonissa 9.12. klo 12. Joululounaalle pyydetään erikseen ilmoittautumisia, mutta voit jo varata ajankohdan kalenteriisi. 

Maanantaikahvit
Eläkeläisten maanantaikahvit ovat jatkuneet Pöllöwaarissa ja seuraava kokoontuminen on 15.11.2021. Kahvi on omakustanteinen 7 euroa ja sisältää leivonnaisen. Uudet eläkeläiset ovat erittäin tervetulleita mukaan.