Ajankohtaista

Syyskokous 24.11.2022

Yhdistyksen syyskokous järjestetään 24.11.2022 Hotelli Verson kokoustila Kerkässä Jyväskylässä. Kokouskutsu ja muu materiaali on toimitettu jäsenille sähköpostitse. Ilmoittauduthan syyskokukseen viimeistään 17.11.2022.

Joululounas 9.12.2022

Joululounas jäsenille järjestetään 9.12. klo 11 Hotelli Alban ravintolassa. Kutsu ja ilmoittautumislinkki on lähetetty jäsenille sähköpostiin. Jos sähköpostiosoitteesi ei ole ajan tasalla yhdistyksen rekisterissä, olethan yhteydessä yhdistyksen sähköpostiosoitteen kautta. Ilmoittautuminen joululounaalle päättyy 25.11.2022.

Metsänhoitoretki 29.10.2022

Keski-Suomen metsänhoitajat järjestää Metsänhoitoretken jäsenilleen lauantaina 29.10. klo 8.30-15. Retkellä tutustutaan Metsähallituksen koealoihin Kuhmoisissa ja oppaana toimii suunnittelupäällikkö Niklas Björkqvist. Yhdistys tarjoaa keittolounaan ja yhteiskuljetuksen Jyväskylästä. 

Ilmoittautumislinkki on lähetetty jäsenille sähköpostilla ja julkaistu Facebook-ryhmässä.

Verkkopohjaisen jäsenrekisterin käyttöönotto

Olemme ottaneet käyttöön verkkopohjaisen jäsenrekisterin. Sen ansiosta voimme viestiä aiempaa tehokkaammin ja pitää jäsentiedot aiempaa paremmin ajantasaisina. Jokainen jäsen voi jatkossa itse kirjautua järjestelmään ja päivittää omia tietojaan, esimerkiski sähköpostin tai puhelinnumeron muuttuessa. 

Jokainen jäsen tulee samaan henkilökohtaisen viestin sähköpostiin, jonka kautta on mahdollista kirjautua järjestelmään sekä tarkistaa ja päivittää omat tiedot. Pyydämme päivittämään tietoihin ainakin ajantasaisen sähköpostin, puhelinnumeron sekä kotipaikkakunnan. Myös postiosoite on hyvä olla omissa tiedoissa. Koekäytössä ilmeni, että järjestelmä antaa täyttää jokaiselle kaksi sähköpostiosoitetta. Jos antaa kaksi sähköpostiosoitetta, kannattaa varmistaa, että ne ovat eri osoitteita. Kaksi kertaa sama osoite aiheuttaa sen, että järjestelmään ei enää pääse kirjautumaan kyseisellä sähköpostilla. 

Mainittu kirjautumiseen tarkoitettu sähköposti tulee kaikille jäsenille viikolla 36/2022. Jos et saa viestiä, ilmoitathan siitä yhdistyksen sähköpostiin ksmetsanhoitajat(at)gmail.com.

Kesäteatteri 13.7.2022

Tervetuloa kesäteatteriin Muuramen Riihivuoreen katsomaan Tukkijoella -näytelmää 13.7. klo 19. Lippuja on varattu 30 kappaletta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kukin jäsen voi ilmoittaa myös seuralaisen, mutta seuralaisen lippu on omakustanteinen ja laskutetaan jälkikäteen. Yhdistys maksaa jäsenten liput. 

Ilmoittaudu viimeistään tiistaina 14.6. osoitteeseen ksmetsanhoitajat(at)gmail.com. Väliaikatarjoilujen vuoksi ilmoita myös mahdollisesta erikoisruokavaliosta. 

Talkoot Mukuralla 14.6.2022

Tervetuloa talkoilemaan Mukuralle 14.6. klo 16 alkaen. Ohjelmassa pihan rapsuttelua ja muita kunnossapitotöitä. Tarjolla pientä purtavaa. Ilmoittautua ei tarvitse. Lisätietoja antaa majamestari Jouni Leminen. Talkoissa on hyvä tilaisuus päästä ihastelemaan uutta terassia. 

Liity Facebook -ryhmään

Jäsenille on perustettu ryhmä ”Keski-Suomen metsänhoitajat” Facebookiin. Ryhmä on tarkoitettu keskusteluun ja yhdistyksen asioista tiedottamiseen. Liity täältä: https://www.facebook.com/groups/1158834588243372

Pääasiallinen tiedotuskanava on edelleen sähköposti. 

Ylimääräinen kokous 24.2.2022 klo 18

Keski-Suomen metsänhoitajat järjestää ylimääräisen kokouksen jäsenille 24.2.2022 klo 18. Kokoukseen voi osallistua paikalla Hotelli Versossa tai etäyhteydellä. Kokous koskee loma-asunnon hankintaa. Kutsu ja kokouksen materiaali on toimitettu jäsenille sähköpostitse. Ellet ole saanut kutsua ja materiaalia, ole yhteydessä yhdistyksen sihteeriin.

Syyskokouksessa päätettyä

Keski-Suomen metsänhoitajien syyskokous järjestettiin 18.11.2021. Kiinnostavan kokousesitelmän EU:n metsätalousaloitteista piti MTK:n metsävaltuuskunnan puheenjohtaja Mikko Tiirola.

Kokous valitsi vuodelle 2022 puheenjohtajaksi Tero Ojarinnan. Uutena hallitukseen valittiin varajäsenksi Pekka Äänismaa. Hallituksessa valittiin jatkamaan Markku Kähkönen, Jyrki Raitila ja Kari Mutka. Hallituskauttaan jatkavat vielä muutoin Sameli Salokannel ja Aino Ässämäki.  Toiminnantarkastajaksi valittiin Pekka Saarikoski ja varatoiminnantarkastajaksi Mauri Koskela. 

Hallitus esitti syyskokoukselle ostovaltuutta loma-osakkeelle. Tämä tarkoitti sitä, että hallitus olisi voinut käyttää 120 000 euroa sopivan lomaosakkeen ostoon ilman yleiskokousta. Valtuus olisi ollut voimassa kevätkokoukseen asti. Asiasta äänestettiin ja äänin kuusi vastaan, viisi puolesta ja yksi tyhjä, ostovaltuuden antaminen hylättiin.

Yhdistyksen toimintasuunnitelmassa ehdotettiin ulkomaan matkaa. Kokouksessa keskusteltiin matkan kohteesta. Mukuran vuokria ulkopuolisille päätettiin korottaa siten, että päivävuokra on jatkossa 75 e, viikonloppu 150 ja arkiviikko 250 e. Muut maksut, kuten Mukuran vuokra jäsenille ja jäsenmaksu,  pysyvät ennallaan. 

Syyskokous 18.11.2021

Syyskokous järjestetään torstaina 18.11.2021 klo 18 Hotelli Verson kokoustila Kerkässä. Kokousesitelmän pitää MTK:n metsävaltuuskunnan puheenjohtaja Mikko Tiirola ja aiheena on EU:n metsiä koskeva sääntely sekä sen vaikutus Suomen metsätalouteen.  Kokouksen asialistalla on niin ikään tärkeitä asioita: tulevan vuoden toimintasuunnitelma, budjetti sekä hallituksen henkilövalinnat. Muina asioina käsitellään Härkömäen ja Mukuramajan tilannetta. Hallitus tulee esittämään kokoukselle myös loma-asunnon ostovaltuutuksen hyväksyntää. Tiedot ja kutsu on toimitettu jäsenille sähköpostilla.

Joululounas 9.12.2021

Jäsenten joululounas tarjotaan Harmoonissa 9.12. klo 12. Joululounaalle pyydetään erikseen ilmoittautumisia, mutta voit jo varata ajankohdan kalenteriisi. 

Maanantaikahvit
Eläkeläisten maanantaikahvit ovat jatkuneet Pöllöwaarissa ja seuraava kokoontuminen on 15.11.2021. Kahvi on omakustanteinen 7 euroa ja sisältää leivonnaisen. Uudet eläkeläiset ovat erittäin tervetulleita mukaan.